De vrijwilliger als brug tussen hulpverlener en gezin

In gezinnen waar zorgen zijn over de veiligheid van kinderen, klopt de vrijwilliger van WelThuis aan. Die zorgt voor ontspanning en afleiding bij de kinderen, en voor rust voor moeder. ‘Professional en vrijwilliger stemmen voortdurend af over de aanpak.’

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

‘Als jullie twee nu eens brood gaan halen bij opa’, probeert Nicole de drukte van haar zes kinderen te doorbreken. Ze zitten met zijn allen in de huiskamer. En allemaal willen ze iets van hun moeder. Kleine Dean van net drie jaar laat zich qua geluid niet onbetuigd als de kinderen na bijna een half uur op de gang, boven of op straat belanden. Nicole verheft haar stem met enige regelmaat, maar blijft rustig op de bank zitten, gedwongen door een ontsteking aan haar voet. ‘Zo gaat dat de hele dag’, verontschuldigt ze zich.

Nicole, 37 jaar en alleenstaand met

0
31

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.