Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Het keukentafelgesprek: Ida Grasdijk, directeur ZorgpleinNoord

Een jarenzestigbungalow in het groene dorp Hoogezand in Groningen, waar Ida Grasdijk woont met man en hond. De stijlvolle keuken in rustige natuurtinten herbergt een keukentafel van indrukwekkende afmetingen. ‘Deze keukentafel heeft vooral een sociaal karakter. Ik kook graag en maak eetafspraken met vrienden en familie aan een mooi gedekte tafel’, aldus de directeur van werkgeversverband ZorgpleinNoord.
Premium

Een jarenzestigbungalow in het groene dorp Hoogezand in Groningen, waar Ida Grasdijk woont met man en hond. De stijlvolle keuken in rustige natuurtinten herbergt een keukentafel van indrukwekkende afmetingen. ‘Deze keukentafel heeft vooral een sociaal karakter. Ik kook graag en maak eetafspraken met vrienden en familie aan een mooi gedekte tafel’, aldus de directeur van werkgeversverband ZorgpleinNoord. Werk en privé lopen in haar leven door elkaar. ‘Ik ben veel bezig met mijn werk, bureauwerk

Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem een Zorg+Welzijn kennismakingsabonnement voor slechts € 15. Na twee maanden stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle premium artikelen lezen
  • Online alle artikelen uit Zorg+Welzijn magazine lezen
  • Toegang tot meer dan 900 zinvolle dagbestedingsactiviteiten

Al abonnee? Log dan in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.