Het keukentafelgesprek: Ida Grasdijk, directeur ZorgpleinNoord

Een jarenzestigbungalow in het groene dorp Hoogezand in Groningen, waar Ida Grasdijk woont met man en hond. De stijlvolle keuken in rustige natuurtinten herbergt een keukentafel van indrukwekkende afmetingen. ‘Deze keukentafel heeft vooral een sociaal karakter. Ik kook graag en maak eetafspraken met vrienden en familie aan een mooi gedekte tafel’, aldus de directeur van werkgeversverband ZorgpleinNoord.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Een jarenzestigbungalow in het groene dorp Hoogezand in Groningen, waar Ida Grasdijk woont met man en hond. De stijlvolle keuken in rustige natuurtinten herbergt een keukentafel van indrukwekkende afmetingen. ‘Deze keukentafel heeft vooral een sociaal karakter. Ik kook graag en maak eetafspraken met vrienden en familie aan een mooi gedekte tafel’, aldus de directeur van werkgeversverband ZorgpleinNoord. Werk en privé lopen in haar leven door elkaar. ‘Ik ben veel bezig met mijn werk, bureauwerk doe ik bijvoorbeeld vooral thuis. Dat vind ik niet erg. Zorg en welzijn zijn actueel en boeiend. Dit vak doet ertoe. We hebben een kas, een

0
159

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.