De cliënt spreekt: We kunnen de kosten bij niemand claimen

Dylan is nu een jaar zonder behandeling, hij is PTSS-vrij. Moeder Amber is blij. Twee jaar is het hele gezin door een hel gegaan. Ze moesten verhuizen en hebben zich behoorlijk in de schulden moeten steken.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Amber: ‘Er is een moment geweest dat we hebben besloten om stapje voor stapje de nare dingen die we tegenkwamen als iets positiefs te zien, om op te kunnen ruimen. Dat gaf licht in de depressie van mijn man en in het herstel van onze zoon.’

Twee jaar geleden werd Dylan (11 jaar) aangevallen en mishandeld door twee oudere jongens. Amber: ‘Drie dagen later begonnen de herbelevingen. Dylan lag op de grond te schokken en te kronkelen. We zijn via de huisarts vrij snel bij een goed behandelteam gekomen. De behandeling was een zoektocht: medicatie kon hij niet tegen, EMDR

0
56

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.