Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

COLUMN Wake-Upcall

We leven in vreemde tijden. Op het moment van schrijven staat mijn auto ongeveer vijf weken stil. Normaal rijd ik honderden kilometers per week. Alle vergaderingen met opdrachtgevers vinden inmiddels digitaal plaats. Een hele uitkomst, want dat scheelt dus al die reistijd en kilometers. Tegelijkertijd gaat mijn werk - gelukkig - wel gewoon door. Echt veel minder druk is het dan ook niet. Op mijn werk dan. Want intussen rennen er thuis wel de hele dag drie kleine aandeelhouders rond.
Foto: Annemarijne Bax
Premium

Mijn jongste dochter van 5 zit in groep 1. Mijn andere dochter van 8 zit in groep 5. En mijn zoon van 11 zit op bijzonder onderwijs. Zoals alle ouders met kleine kinderen moeten ook wij deze drie draakjes thuis lesgeven. Dat is pittig. Want mijn vrouw en ik zijn dus naast onze normale werkzaamheden nu ook kleuterleiders, onderwijzers in de benedenbouw en jeugdhulpverleners. Met elke dag een digitaal programma van de scholen met

Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem een Zorg+Welzijn kennismakingsabonnement voor slechts € 15. Na twee maanden stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle premium artikelen lezen
  • Online alle artikelen uit Zorg+Welzijn magazine lezen
  • Toegang tot meer dan 900 zinvolle dagbestedingsactiviteiten

Al abonnee? Log dan in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.