Column uit de beleidspraktijk: Spelen, leren, werken

40.000 Studenten in het mbo en hbo en 25.000 leerlingen in basis- en voortgezet onderwijs volgen dagelijks onderwijs in Zwolle.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs41196-018-0026-6/MediaObjects/41196_2018_26_Fig1_HTML.jpg

Met de onderwijspartners hebben wij de verantwoordelijkheid om het beste uit deze 65.000 Zwolse en regionale kinderen en jongeren te halen en om ze een goede start op de arbeidsmarkt te bieden. De jongeren van nu gaan niet meer veertig jaar hetzelfde werk doen en gaan banen uitoefenen die nu nog niet bestaan. Deze en andere maatschappelijke en economische ontwikkelingen stellen ons voor de vraag: wat willen we deze jongeren meegeven aan kennis en vaardigheden, zodat ze dit de rest van hun leven en loopbaan mee kunnen nemen? Naast natuurlijk een fijne en veilige tijd in het onderwijs. Een periode

0
11

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.