Column IPW: Omgekeerd minnelijk regelen

Een tijdje geleden heeft Tamara een regeling getroffen bij de woningbouwcorporatie. Dit om haar huurachterstand te betalen. De maandelijkse aflossing is wat hoog, maar het zorgt er wel mooi voor dat ze met haar zoontje in hun huis kan blijven wonen. Ze weet niet goed wat ze met de andere achterstanden moet.
https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs41185-017-0150-z/MediaObjects/41185_2017_150_Fig1_HTML.jpg

Een tijdje geleden heeft Tamara een regeling getroffen bij de woningbouwcorporatie. Dit om haar huurachterstand te betalen. De maandelijkse aflossing is wat hoog, maar het zorgt er wel mooi voor dat ze met haar zoontje in hun huis kan blijven wonen. Ze weet niet goed wat ze met de andere achterstanden moet. Die zijn ontstaan toen Tamara nog samen was met haar ex. Dat was een onplezierige tijd. Therapie helpt haar erbovenop. Maar van de achterstanden komt ze maar niet af. Ze kan ze niet betalen. Ook al werkt ze zo hard als ze kan. Er vallen nieuwe brieven op

0
37

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder