BOEK ‘Oordeel niet als iemand een terugval heeft’

Rick Verhagen brak internationaal door als gogodanser, stripper en acteur in de gayporn. Maar leuk was het niet altijd. Hij werd aangerand en misbruikt, en belandde in een duister circuit waar crystal meth regeerde. In het boek #TINA vertelt hij zijn levensverhaal.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs41185-019-0017-6/MediaObjects/41185_2019_17_Fig1_HTML.jpg

Hij groeide op in Nijmegen. Zijn ouders gingen al vroeg  in zijn jeugd uit elkaar. Rick was onzeker en werd gepest. Hij zocht naar liefde en aandacht, maar kreeg die niet. Na zijn verhuizing naar Amsterdam belandde hij in de gayscene.

Waarom heb je dit boek geschreven?

‘Ik wilde rust en duidelijkheid scheppen in mijn verleden.

Het schrijven, waar ik drie jaar over deed, zorgde voor een routine in mijn leven waardoor ik gemakkelijker nuchter kon blijven. Maar het boek is ook bedoeld als waarschuwing. Want de nieuwe generatie heeft geen idee van wat crystal meth, of TINA (There Is

0
129

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.