Als je volgt en voedt, gebeurt er veel meer moois’

Het fort is het hart van speeltuin De Duizendpoot in de Utrechtse achterstandswijk Pijlsweerd. De schrik is groot als het toestel onveilig blijkt en vervanging te duur. Kinderen komen in actie, buurtpastor Monique de Bree hielp.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Ik kom bijna dagelijks in de speeltuin, ik ben altijd in voor een praatje, een potje knikkeren of helpen nadenken over een moederdagkadootje. De kinderen wisten me dus ook te vinden toen het fort ineens was afgesloten met oranje linten en ze er niet meer in mochten spelen. Een groepje jongens kwam boos en verdrietig naar me toe: hoe kan dat nou? Wat erg! Hoe moet dat nou verder, Monique? Ik wist het ook niet, een brief schrijven misschien? Dat idee riep vooral meer vragen op: aan wie dan en wat moet je er dan in zetten? Toch

0
16

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.