Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kwaliteit van leven verbeteren voor demente mens

De kracht van goede dementiezorg zit vaak in de persoonlijke aanpak; bijvoorbeeld de verzorgende die iets bedenkt om de kwaliteit van leven van haar cliënt te verbeteren. Wie zo’n goed idee heeft, kan zich opgeven voor de Denkbeeldprijs Dementie 2017.
dementie
De Denkbeeldprijs Dementie 2017 is bedoeld om goede ideeën te helpen verwezenlijken. - Foto: Mauritius images

Er zijn veel voorbeelden van mensen die een origineel idee of activiteit bedenken om mensen met dementie te ondersteunen. Dat kan de verzorgende zijn, maar ook wijkbewoners die samen hulp organiseren. Of een professional die de toegang tot hulp en informatie aan mensen met dementie laagdrempeliger maken.

Nieuwe ontwikkelingen

De Denkbeeldprijs Dementie 2017 is bedoeld om goede ideeën te helpen verwezenlijken. En om bij te dragen aan de continuïteit en verdere uitbouw van succesvolle projecten. Denkbeeld is het vakblad over dementie, dat professionals en geïnteresseerden informeert over nieuwe ontwikkelingen in de dementiezorg.

Dementiecongres

Heb je dus een mooi idee of een succesvol project al lopen om mensen met dementie te ondersteunen, geef e op voor de Denkbeeld Dementieprijs. Tijdens het Dementiecongres op 9 november 2017 wordt de prijs uitgereikt. De prijs bestaat uit een kunstwerk en een bedrag van 1500,- euro. En uiteraard komt er een artikel in het tijdschrift Denkbeeld.

Voorwaarden

De voorwaarden om mee te dingen naar de Denkbeeldprijs Dementie 2017 kun je opvragen via:
Denkbeeld@bsl.nl
De inzendingstermijn sluit op 1 oktober 2017

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.