Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kees van der Burg nieuwe directeur langdurige zorg bij VWS

Kees van der Burg wordt met ingang van 1 juni 2011 de nieuwe directeur Langdurige Zorg bij het ministerie van VWS. Van der Burg is nu nog directeur Maatschappelijke Ondersteuning bij VWS.
Kees van der Burg nieuwe directeur langdurige zorg bij VWS

Hij volgt Iris van Bennekom op, die per 1 maart 2011 directeur Zorginkoop bij zorgverzekeraar De Friesland wordt, zo meldt Zorgvisie. Van Bennekom begon haar carrière ooit bij een zorgverzekeraar, werd later directeur van een verpleeghuis en kwam vervolgens als directeur bij de patiëntenfederatie NPCF terecht. Van Bennekom ziet een nieuwe uitdaging bij de zorgverzekeraar. De verzekeraars gaan volgens haar een grote verandering doormaken. Ze zegt gevraagd te zijn voor haar nieuwe baan.

Financiën
Kees van der Burg werkte eerder bij het ministerie van Financiën en werd daarna directeur maatschappelijke ondersteuning en plaatsvervangend directeur generaal Jeugd en maatschappelijke zorg. De directie maatschappelijke ondersteuning werkt aan een effectief systeem dat burgers in staat stelt verantwoordelijkheid te nemen en te participeren in de samenleving.

Meer nieuws in uw inbox? Klik hier voor de gratis Zorg + Welzijn  Nieuwsbrief. Voor meer achtergronden en opinies, neem hier een abonnement op Zorg + Welzijn Magazine.

Volg Zorg+Welzijn op Twitter>>

Bron: Zorgvisie/de Volkskrant

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.