Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

En de Sociaal Werker van het Jaar 2024 is: Katie Eppenhof

Katie Eppenhof is de Sociaal Werker van het Jaar 2024. Dat maakte Sociaal Werk werkt! vanmiddag bekend. Katie was genomineerd samen met Jetske Scholten en Sonny Boelhouwer. Ze volgt Yamina Ayada op, de Sociaal Werker van het Jaar 2023.
Katie Eppenhof is de Sociaal Werker van het Jaar 2024. Deze foto is gemaakt net nadat ze genomineerd werd. Fotograaf Rob Lamping

Katie Eppenhof is jongerenopbouwwerker en kartrekker ervaringskennis bij R-Newt Tilburg. Bij haar nominatie omschreef ze zichzelf als een ‘rebelse en eigenwijze jongerenwerker die niet meer de stroming meegaat’. Zij draagt een jaar lang de titel Sociaal Werker van het Jaar. Binnenkort lees je een interview met Katie Eppenhof op zorgwelzijn.nl over wat deze verkiezing voor haar betekent en waar ze zich vooral voor wil inzetten.

Lees ook onze interviews met de vorige Sociaal Werkers van het Jaar over hun visie: 

Yamina Ayadi is Sociaal Werker van het Jaar 2023: ‘Alleen maar focussen op het kind is water naar de zee dragen’
Redouan El Khayari is Sociaal werker van 2022: ‘Ik ga ervoor zorgen dat we niet meer om sociaal werk heen kunnen’

Sociaal Werk werkt! organiseert de verkiezing Sociaal Werker van het Jaar om het onmisbare vak van sociaal werker meer bekendheid te geven. De verkiezing draagt bij aan het vergroten van de zichtbaarheid van sociaal werkers op lokaal, regionaal en landelijk niveau.

Naast Katie waren dit jaar genomineerd Sonny Boelhouwer, ambulant begeleider en directeur/eigenaar van Stay Focused Leeuwarden, en Jetske Scholten, sociaal werker algemeen schoolmaatschappelijk werk en Welzijn op recept bij Wijkracht Haaksbergen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.