Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Dit nieuwe platform ondersteunt pleegouders en professionals

Pleegouders hebben behoefte aan meer ondersteuning, blijkt uit verschillende onderzoeken. Het nieuwe online platform Pleegzorg.nl moet die ondersteuning bieden. Op de website, die vandaag werd gelanceerd, kunnen pleegouders terecht voor relevante informatie, praktische tips, trainingen en het uitwisselen van ervaringen. En dat is ook voor professionals relevant.
Hulp aan pleegouders
Premium

Pleegzorg.nl is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen, de Vereniging van Nederlandse Gemeenten en Jeugdzorg Nederland. Het platform is sinds vandaag, donderdag 25 maart, gratis toegankelijk voor iedereen. ‘Dit is geen opzichzelfstaand project, maar heeft een langere geschiedenis’, vertelt Claudia Werner, projectleider van Pleegzorg.nl, tijdens de feestelijke opening van het platform. ‘We werken sinds 2017 samen aan het programma “Versterken van de kracht van pleegouders”, om pleegouders beter te ondersteunen in hun

Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem een Zorg+Welzijn kennismakingsabonnement voor slechts € 15. Na twee maanden stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle premium artikelen lezen
  • Online alle artikelen uit Zorg+Welzijn magazine lezen
  • Toegang tot meer dan 900 zinvolle dagbestedingsactiviteiten

Al abonnee? Log dan in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.