Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Corona-update: Gratis vacaturedienst in strijd tegen corona

Vanuit Zorg+Welzijn kunnen we maar een hele bescheiden bijdrage leveren aan de strijd tegen corona. Door alle artikelen die wij schrijven over corona voor iedereen leesbaar te maken, proberen we toch een steentje bij te dragen. Ook onze collega’s van onder meer Nursing en Zorgvisie plaatsen al hun artikelen over corona als vrij leesbare stukken. En we bieden met elkaar nu nog iets extra’s. Om de personeelstekorten tegen te gaan, zijn vacatures op ons platform Medische Banenbank nu gratis te plaatsen.
Personeelstekort in de zorg leidt tot problemen, maar biedt ook kansen
Foto: AdobeStock

Nu het covid-19 virus een grote impact heeft op onze samenleving is het van extra groot belang om vraag en aanbod van professionals bij elkaar te brengen. Op de Medische Banenbank staan vacatures voor de hele zorg- en welzijnssector. Van psychologen tot jongerenwerkers en van tandartsen tot huisartsen. Vanaf vandaag kunnen organisaties die met spoed op zoek zijn naar extra personeel hier kosteloos een oproep plaatsen op. De code hiervoor is COVID-19.

Vacature alert voor professionals

Ben je professional in de zorg- en welzijnssector? Dan kun je via een speciale mailalert op de hoogte gehouden worden van relevante posities. Wil je die mailalert ontvangen? Meld je dan hier aan.

Lees alle artikelen die wij rondom en over corona schrijven hier >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.