Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Oh, kom er eens kijken….

Niet dat ik het aandurf mijzelf met Sinterklaas te vergelijken, maar cadeautjes weggeven is wel het leukste dat er is. Vooral als het cadeautjes zijn waarbij je zeker weet dat je de ander blij gaat maken. Daarom dit keer wat inspirerende virtuele cadeautjes voor u van mij. Er is voor ieder wat wils. U moet ze dan nog wel even uitpakken maar met 1 klik van uw muis is dat zo gebeurd.
Oh

Lifehacking: Lifehacking gaat over slimmer werken en slimmer leven. Diverse auteurs schrijven over het snijvlak van kennismanagement, persoonlijke ontwikkeling, timemanagement en Web 2.0. Deze site bevat enorm veel handige tips.

Wie kent Laura Babeliowsky? Laura is expert in acquisitie gericht op het krijgen van meer klanten. Haar expertise richt zich op zelfstandige ondernemers maar is veelal goed te vertalen naar de acquisitietaken die het welzijnswerk, naar mijn mening, ook heeft. Wanneer je een abonnement neemt op haar nieuwsbrief komen haar inspirerende artikelen vanzelf in jouw mailbox.

Netwerken bij Mindz.com: mindz is een digitale communitie waar je kunt netwerken maar ook jouw eigen netwerkomgeving kunt opzetten en beheren. Dit is geheel kosteloos. En een profiel heb je er zo aangemaakt. Naast digitaal netwerken worden er regelmatig vanuit de diverse communities IRL (in real life) bijeenkomsten georganiseerd. Vaak is dat bij Seats to meet (S2M), een fantastische ontmoetingsplek middenin Hoog Catherijne. Overigens ook een plek waar je kunt flexwerken en ontmoetingen kunt arrangeren. De koffie staat er altijd klaar en is ook gratis. Ik ben er zelf regelmatig te vinden.

Overtuigtips van Debatrix: iedere woensdag een eyeopener in jouw mailbox. Presenteren, overtuigen en debatteren zijn vaardigheden die we allemaal wel eens nodig hebben. Met de tips van Debatrix wordt dit een stuk leuker en makkelijker.

De beste ideeën liggen op straat. En wat heerlijk als iemand anders deze dan voor je opzoekt en jij ze iedere maandagochtend in jouw mailbox vindt. Een inspirerende straatjuttip van Richard Stomp. Richard laat je zien hoe je patronen kunt doorbreken, hoe je verrassende combinaties kunt maken en hoe je onderscheidend kunt zijn.

Wilt u liever wat inspirerende mensen in levende lijve ontmoeten? Nodig dan de volgende mensen eens uit:
Sabine Goezinne: voor heerlijke stoelmassages (en gespecialiseerd in welzijnswerkers)
Lisa Portengen: voor een verrassende feelgood workshop voor collega’s, medewerkers of klanten. Lees vooral haar wensenlijstje van 27 november.
Francien van den Boomen: teambuilding met koken, zingen en theater. Maar vooral veel inspiratie.

Welzijnsmarketing: afgelopen vrijdag gaf ik zelf weer een workshop. Gezien de enthousiaste reacties ben ik zo vrij om dit ook in deze cadeautjeslijst op te nemen. Op dit moment werk ik volop aan het programma voor 2010. Het Actieprogramma welzijnsmarketing, workshops personal branding voor welzijnswerkers én in 2010 zal mijn boek over welzijnsmarketing verschijnen. Wilt u op de hoogte blijven? Dat kan met mijn nieuwsbrief met inspirerende artikelen over welzijnsmarketing.

Zo, laat Sinterklaas nu maar komen. Gun uzelf een uurtje lekker klikken en surfen voor een flinke dosis inspiratie!

Anneke Krakers (1962) is sinds 2000 werkzaam als directeur bij een kleine welzijnsorganisatie. Het ondernemerschap zit in haar bloed: ze komt uit een ondernemersgeslacht met vooral bouwers in haar midden. Aannemers, schilders en timmerlui. Als maatschappelijk ondernemer maakt ze zich sterk voor de branche op lokaal en regionaal niveau en sinds eind 2007 ook op landelijk niveau.  Haar onderneming WelzijnNederland helpt welzijnsorganisaties bij hun marketing en profilering.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.