Blog: Een innovatief 2017

Zoals jullie weten is ondernemerschap in het sociaal domein het thema waar ik me hard voor maak en waar mijn hart voor klopt. Daarom is het misschien goed dat we alvast een goed voornemen maken voor 2017: laten we wat steviger en ondernemender in de markt gaan staan. Dat zal je enorm veel kansen bieden en daarmee je werk beter en ook leuker maken.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
EPI-Anneke-Krakers.jpg

Soms is het moeilijk om aan je clienten uit te leggen voor wie je eigenlijk werkt. Anneke schreef er een blog over >>

 

 

Anneke heeft haar verhaal ditmaal niet op papier gezet, maar op film. Geen blog maar een vlog dus. Zie hieronder het resultaat. 

 


Een innovatief 2017! from Anneke Krakers on Vimeo.

 

0
70
Anneke Krakers
Anneke Krakers (1962) is maatschappelijk werker en jarenlang directeur geweest van Welzijn Buren. Nu werkt zij met welzijnsorganisaties en professionals die willen ondernemen maar absoluut niet met zichzelf te koop willen lopen. Zij helpt ze met hun marketing en profilering zodat ze moeiteloos het geld en de waardering krijgen die ze verdienen. Ze is een gewaardeerd businesscoach, trainer, spreker en blogger in Welzijn.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.