Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Beste werkgevers in de zorg bekend

Effectory en Intermediair hebben voor de zestiende keer het Beste Werkgeversonderzoek uitgevoerd om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. In totaal deden 100 zorgorganisaties mee aan het onderzoek. Gemiddeld kregen zij een 7,0. Buurtzorg Nederland, Frankelandgroep en Stichting Sint Jozefoord werden als beste beoordeeld.
1-Werkgevers-Fotolia.jpg
Buurtzorg Nederland

Van de 100 beoordeelde zorgorganisaties, scoorden er 51 boven het branchegemiddelde van een 7,0. Dit gemiddelde cijfer is gebaseerd op het oordeel van de eigen medewerkers van de deelnemende organisaties. In het onderzoek beantwoordden zij onder andere zes vragen, die samen de Beste Werkgevers Score bepalen. Deze score is het gemiddelde van: de mate van trots op de organisatie, de mate waarin medewerkers achter de doelen van de organisatie staan, de mate waarin de medewerker ruimte en kansen krijgt om optimaal te presteren, de waardering voor de prestaties van medewerkers, de tevredenheid over de organisatie en de tevredenheid over de werkzaamheden.

Stichting Buurtzorg is uitgeroepen tot Beste Werkgever 2014 in de zorgsector én Beste Werkgever van heel Nederland. Werkplezier en een goede fit tussen medewerker en organisatie maken dat de stichting dit jaar als eerste is geëindigd. Lees meer >>

Top 3

Buurtzorg Nederland, Frankelandgroep en Stichting Sint Jozefoord vormen de top 3 van beste werkgevers in de zorg. Op 4 oktober worden de winnaars van de Beste Werkgevers Awards 2016 feestelijk bekendgemaakt in Theater Amsterdam aan het IJ. Naast de branchewinnaars, zoals de beste zorginstelling, komen ook de hoogst scorende profit- en non-profitorganisaties in het zonnetje te staan. 

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.