Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Activiteit: Vier de lente

We gaan uitgebreid in op aspecten die in het seizoen lente een rol spelen en zichtbaar zijn in de natuur om ons heen. Dit doen we door middel van ruiken, voelen en dingen maken met onze handen. De tast speelt een belangrijke rol. Ook geven we door middel van poëzie woorden aan datgene wat we beleven en maken.
Type activiteit:
Creatief
Duur:
1:00 uur
Groepsgrootte:
Medium groep (6-10 pers.)
Onderwerp:
Seizoenen

Doelgroep

Deze gezellige, creatieve en zintuiglijke activiteit bestaat uit twee workshops die geschikt zijn voor verschillende doelgroepen. Jong en oud kunnen enthousiast gemaakt worden voor deze activiteiten. Deelnemers met een verstandelijke beperking kunnen meedoen, maar ook ouderen met dementie, een somatische aandoening of een psychiatrische ziekte. Er wordt wel een beroep gedaan wordt op motorische vaardigheden zoals werken met schaar, verf en creatieve materialen. Met begeleiding kunnen desalniettemin minder vaardige handen ook meedoen.

Wat is

Premium

Wil je deze activiteit bekijken?

Op Zorgwelzijn.nl staan meer dan 900 dagbestedingsactiviteiten. Neem een Zorg+Welzijn kennismakingsabonnement voor slechts € 15. Na twee maanden stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle premium artikelen lezen
  • Meer dan 900 zinvolle dagbestedingsactiviteiten
  • Online de artikelen uit het magazine lezen

Al abonnee? Log dan in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.