Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zorg+Welzijn vernieuwt

Terwijl het buiten 36 graden was, hebben de redactie en uitgever van Zorg+Welzijn samen met een team van mediaprofessionals Zorg+Welzijn onder de loep genomen. Wij willen graag nòg beter de aansluiting vinden met jouw dagelijkse werkproces in het totale sociaal domein. Daarom gaan we de komende maanden hard aan het werk om samen met jou ons magazine en onze website te verbeteren.
Zorg+Welzijn vernieuwt
Foto: AdobeStock

Vanaf 2019 kun je in ieder geval veel van ons verwachten. We zullen je met enige regelmaat een kijkje in de keuken geven. En ook gaan we je in de komende tijd een aantal keren vragen om actief met ons mee te denken en kijken. Misschien ben jij het wel die een paar uur met ons meedraait in het UX lab?

Heb jij in de tussentijd al tips voor onze redactie, mis je bepaalde onderwerpen of features op de site? Mail het ons! Want met jouw feedback maken wij een beter Zorg+Welzijn, en dat is goed voor alle professionals in het sociaal domein.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.