Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

ZorgVeiligPrijs voor veilige zorg

Een goed idee in de praktijk gebracht om de zorg in jullie instelling veiliger te maken? Schrijf dan vóór 15 februari in voor de ZorgVeiligPrijs van de Inspectie voor de Gezondheidszorg.
ZorgVeiligPrijs voor veilige zorg

De Inspectie voor de Gezondheidszorg reikt op 15 juni 2010 voor de tweede keer de IGZ ZorgVeiligPrijs uit. Dat gebeurt op tijdens het jaarlijkse patiëntveiligheidscongres. De prijs gaat naar het beste initiatief in 2009 op het gebied van patiënt- of cliëntveiligheid in de zorg.

Navolging
De inspectie vindt dat de zorg veiliger kan worden als goede initiatieven navolging vinden bij andere aanbieders van zorg, preventie of medische producten. Alle instellingen, organisaties, bedrijven en personen kunnen meedingen naar de IGZ ZorgVeiligPrijs. Het winnende initiatief moet in 2009 een uitstekende prestatie met aantoonbare resultaten op het gebied van patiënt- of cliëntveiligheid hebben neergezet.

Aanmelding
Inschrijving voor de ZorgVeiligPrijs moet vóór 15 februari 2010 gebeuren. Het aanmeldingsformulier vindt u in de bijlage. Daarin staat ook meer informatie over bijvoorbeeld de criteria. Informatie vindt u ook op de website van IGZ.

Aanmeldingsformulier IGZ ZorgVeiligPrijs 2009.doc

Meer weten? Lees dan ook de gratis Zorg + Welzijn Nieuwsbrief. Daarvoor kunt u zich hier aanmelden.

Bron: foto ANP Laurens Aaij

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.