Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Voormalig Z+W blogger Dik Hooimeijer overleden

Na een periode van ziekte is Dik Hooimeijer, voormalig blogger van Zorg+Welzijn, op zondag 2 oktober overleden. Hij is 62 jaar oud geworden.
Dik-Hooimeijer-EPI.jpg
Na een periode van ziekte is Dik Hooimeijer

Dik Hooimeijer werkte bijna veertig jaar in het welzijnswerk in Den Haag, waarvan de laatste jaren als Manager Projecten en Innovatie bij MOOI. Hij was betrokken, respectvol, loyaal en geliefd binnen de organisatie. ‘Voor veel collega’s was Hooimeijer een creatieve en positieve inspirator, soms een ‘vader en een vriend’, maar bovenal een goed mens, die de wereld om zich heen graag een beetje mooier probeerde te maken. We gaan Dik enorm missen.’ Dat is te lezen op de website van de welzijnsorganisatie.

Blogger

In zijn vrije tijd zette hij zich onder meer in als blogger voor Zorg+Welzijn. Hij schreef onder meer over hoe welzijnswerkers zich in moeten zetten om het ongelukkige leven van mensen te bestrijden, over het mogelijke succes van de transities en het niveau van de zorg in Nederland. Verder was Dik Hooimeijer bestuurslid van ADO Den Haag in de Maatschappij. ‘Dik gaf zijn ziel en zaligheid om Den Haag een beetje socialer te maken. Met zijn overlijden verliest ADO Den Haag een groot supporter. En wij verliezen allemaal een buitengewoon goed mens, die positief in het leven stond en aan de basis heeft gestaan van de sociaal-maatschappelijke activiteiten van de club.’ Aldus ADO Den Haag.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.