Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ouders misleid door eigenares illegale kinderopvang

Stel je brengt als ouder je kind naar de kinderopvang maar zonder je medeweten worden de kinderen stiekem overgebracht naar een woonhuis verderop in de stad omdat het kinderdagverblijf door de Inspectiedienst gesloten is vanwege problemen met veiligheid en hygiëne.
Ouders misleid door eigenares illegale kinderopvang

Netwerk duikt in de wereld van de kinderopvang en brengt het schokkende verhaal over de gang van zaken bij kinderopvang ’t Ukkeltje in Amsterdam en Almere.

Illegale opvang
De GGD Inspectie Kinderopvang sloot onlangs twee vestigingen van kinderdagverblijf “t Ukkeltje” vanwege ernstige gebreken op het gebied van veiligheid en hygiëne. De eigenares van de beide kinderdagverblijven brengt de ouders niet op de hoogte van de sluiting maar zet de opvang illegaal voort op een ander adres. Zo leidt ze iedereen om de tuin.

In Netwerk reageert CDA-kamerlid Madeleine van Toorenburg op de situatie en vertellen ouders, buurtbewoners en de gemeente Almere over hun ervaringen met ’t Ukkeltje en de eigenares.

lass=”readmore”>Ga voor meer video’s naar de videopagina»

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Bron: Netwerk

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.