Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Open dag zorgsector trekt 700.000 mensen

Ongeveer 700.000 mensen hebben zaterdag de Open Dag van Zorg en Welzijn bezocht. De deuren van circa 1250 zorginstellingen waren open voor het grote publiek. Mensen konden een kijkje nemen in de wereld van bijvoorbeeld ziekenhuizen, zorgcentra en bejaardentehuizen.
Open dag zorgsector trekt 700.000 mensen

Het bezoekersaantal lag een stuk hoger dan vorig jaar, toen 600.000 mensen op de open dag afkwamen. Volgens de organisatie is dit te danken  aan het gunstige weer en doordat er dit keer ruim 100 locaties meer open waren.

Ontwikkelingen
De open dag werd voor de twaalfde keer gehouden. De sector wil mensen met eigen ogen laten zien hoe het werkt en wat de ontwikkelingen zijn in zorg en welzijn. Zo konden mensen kijken hoe het er aan toe gaat op een dagbesteding, in een verzorgingstehuis of bij het dagelijkse werk van een activiteitenbegeleider. Ook organiseerden veel instellingen extra activiteiten om de bezoekers te vermaken.

 

Bron: ANP/ANP-Photo

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.