Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe website Zorg+Welzijn is live

Meer artikelen, meer gevarieerd en beter overzicht voor lezers die op zoek zijn naar thema’s in het sociaal domein die voor hen belangrijk zijn. Dinsdag 12 september is de nieuwe website van Zorg+Welzijn live gegaan. Met extra mogelijkheden voor abonnees op Z+W magazine.
foto AdobeStock

Nieuwe tijden, nieuwe website. Mooier voor het oog, praktischer voor de lezer, meer gericht op de wensen, de thema’s, van de gebruiker. Als altijd kun je alle nieuws en achtergronden van het sociaal domein op de website vinden. De praktische informatie voor de professional is beter vindbaar in de tabs bovenin de webpagina.

Wat is er veranderd voor de lezers?

 • Premium artikelen
  Abonnees op Zorg+Welzijn magazine hebben de mogelijkheid om de magazineartikelen online te lezen. Deze artikelen kun je alleen lezen als je bent ingelogd als abonnee.
 • Gratis proefabonnement.
  Je kunt dan alles een maand lang onbeperkt online lezen, inclusief premium- en magazine artikelen.
 • Thema’s en werkvelden overzichtelijk bij elkaar
  Je kunt zoeken naar artikelen over onderwerpen, werkvelden en thema’s die vooral voor jou belangrijk zijn. Via de tab thema’s en de tab werkvelden bovenin de webpagina.
 • Meer interactie
  Je kunt nog steeds reageren op artikelen. Je kunt nu ook artikelen waarderen, via het hartje onderaan het artikel. Het wordt ook gemakkelijk om artikelen te liken en te delen; klik op het betreffende icoontje onderaan het artikel.
 • Congressen
  Je krijgt nu direct via de tab congressen een overzicht van de congressen van Zorg+Welzijn. Je kunt daar het programma bekijken en je inschrijven. Ben je geïnteresseerd in de Beleidsdag Sociaal Domein of het congres Armoede en Schulden Doorgrond? Een handig overzicht vind je op onze congrespagina>>

De redactie Zorg+Welzijn hoopt op nog meer lezers en veel feedback. Heb je opmerkingen of ideeën, laat het ons weten. Veel lees- en kijkplezier!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.