Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Meedingen naar Marie Kamphuisprijs

De stichting Marie Kamphuis roept maatschappelijk werkers op om mee te dingen naar de tweejaarlijkse prijs waarbij nieuwe initiatieven meer bekendheid krijgen.
Meedingen naar Marie Kamphuisprijs

In de dagelijkse praktijk ontwikkelen maatschappelijk werkers nieuwe methoden en zetten ze nieuwe samenwerkingsvormen op. (Foto: Marie Kamphuis)

Innovaties
De stichting vindt het belangrijk voor de cliënten en de ontwikkeling van het beroep dat deze innovaties een bredere toepassing krijgen. Elk initiatief dat praktisch gericht en methodologisch verantwoord is, bruikbaar is voor maatschappelijk werk in Nederland, vernieuwend en nog niet landelijk ingevoerd, komt in aanmerking.

Onafhankelijke jury
Alle inzendingen worden door een onafhankelijke jury beoordeeld. De eerste prijs is 1000 euro, de tweede prijs 500 euro en de derde prijs bedraagt 250 euro. Sluitingsdatum voor inzending is 31 oktober 2008.
Uiterlijk 20 december 2008 wordt het winnende initiatief bekend gemaakt. Over het winnende project wordt gepubliceerd in het vakblad voor maatschappelijk werkers Maatwerk.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.