Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Medewerkersonderzoek voor WMD-organisaties

WMD-organisaties kunnen zich aanmelden voor een medewerkersonderzoek. Na deelname krijgt u handige handvatten om het personeelsbeleid te verbeteren.
tick-1241542-639x444.jpg
'Met alle veranderingen in het welzijnswerk is het van belang om de ervaring en beleving van medewerkers goed in beeld te houden'

Organisaties die zijn aangesloten bij de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening kunnen exclusief gebruik maken van een voordelige mantelovereenkomst die FCB heeft gesloten met Effectory. ‘Met alle veranderingen in het welzijnswerk is het van belang om de ervaring en beleving van medewerkers goed in beeld te houden’, meldt FCB op haar website. ‘Je krijgt na dit onderzoek niet alleen een heldere rapportage, maar ook handvatten om met medewerkers in gesprek te gaan en jouw personeelsbeleid te verbeteren’, aldus Johan Sieger, adviseur arbeidsmarkt en onderzoek bij FCB. Organisaties die willen deelnemen kunnen zich voor 1 mei a.s. opgeven. Vanaf 1 juni is het onderzoek  beschikbaar: hierover krijgen deelnemende organisaties automatisch bericht.

Klik hier voor meer info en deelname >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.