Redactioneel: Verandering

U begrijpt dat wij met enige regelmaat dit blad tegen het licht houden. Gevoed door een abonnee-enquête en ons LinkedIn-lezerspanel, ziet u vanaf dit nummer een aantal veranderingen waarvan wij natuurlijk hopen dat die bevallen. Vanaf nu plaatsen we in elk nummer een langer verhaal dan u van ons gewend bent, dit keer over de Arnhemse bezuinigingen op het opbouwwerk. Daar schijnt de gemeente het opbouwwerk te zien als een tweedelijnsfunctie die je naar believen in kunt zetten.

Anderzijds krijgt u vanaf dit nummer ook meer kort nieuws. De rubriek ’digitalia’ is uitgebreid Op twee pagina’s bericht collega Herman Keppy over de nieuwste tools en apps, en verwelkomen we Hans Versteegh, social-media expert, als recenserende columnist. Daarnaast starten we de rubriek ‘ervaringsdeskundig’. Redacteur Carolien Stam geeft hier stem aan hoe cliënten de ontwikkelingen in het sociaal domein ervaren.

Stan Verhaag ten slotte blijft op geheel eigen wijze berichten uit zijn woonplaats Venray. Maar vanaf

0
5

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder