Venray in verandering: Wetten, loketten en petten

Venray heeft een nieuwe wethouder sociaal domein en ze gebruikt meteen een prachtige uitdrukking. Venray-watcher Stan Verhaag wikt tussen enthousiasme en achterdocht.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

‘We staan voor de uitdaging ervoor te zorgen dat deze jongeren kunnen rekenen op een sluitende aanpak en geen last hebben van de verschillende wetten, loketten en petten.’ Zo stond het eind oktober in een persbericht van de gemeente. Was getekend: Anne Thielen, de gloednieuwe wethouder sociaal domein. Ze sprak over een pilot die start in januari 2018: vijftien uitgevallen jongeren worden intensief begeleid naar school of werk.

Ik was onder de indruk. ‘Geen last hebben van de verschillende wetten, loketten en petten’: wow! Het is zo’n uitdrukking die het ver kan schoppen. Want hij bekt geweldig. En hij getuigt

0
26

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.