Venray in verandering: Vergaderen in Leunen

Moeten we ons abonnement op de Vereniging Kleine Kernen Limburg opzeggen of verlengen? Over die vraag vergadert de dorpsraad in Leunen. Venray-watcher Stan Verhaag is aandachtig toehoorder.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

In Limburg bestaat een vereniging die zich inzet voor de kleine kernen. In mijn leven komt die vereniging elk jaar wel één of twee keer voorbij. Als ik een bewonersbijeenkomst bijwoon. Of als het ergens gaat over leefbaarheid. Maar hoe heet die club ook alweer? Limburgse Vereniging van Kleine Kernen? LVKK? Vereniging Van Limburgse Kleine Kernen? VVLKK?

Ik blijk niet de enige te zijn die worstelt met de Limburgse Kleine Kernen Vereniging (LKKV), of hoe hij ook heten mag. Op een zomerse maandagavond in augustus bezoek ik de dorpsraadvergadering in Leunen, een van de kernen van het mooie Venray. En

0
15

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.