Regieteam: ‘Het kan niet zo zijn dat je er alleen voor staat’

‘Wanneer ik hun binnenkort ergens tegenkom, dan pak ik ze. Reken daar maar op!’ Als het gebeurt, is de impact groot: bedreigingen aan het adres van hulpverleners. Hoe ga je hier als team mee om?

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

De spanning is al een tijdje om te snijden. Hij heeft een keer met een mes in de gang gestaan. Een nepding weliswaar en hij maakt er meteen een geintje over. Maar echt grappig voelt het niet voor Patrick Holland van woningcorporatie Portaal en Karin Hoezen van NIM Maatschappelijk werk.

Het gezin met drie kleine kinderen is al jaren bekend bij hulpverleners en politie. Via de school en jeugdzorg, via de ggz-instelling, maar ook vanwege een flinke huurschuld en overlast. Vader is zwakbegaafd en heeft een strafblad. Sinds een jaar is het regieteam betrokken en loopt er een drangtraject vanuit

0
94

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.