Pasklaar: Servies met stiften beschilderen

Op zoek naar leuke, passende activiteiten voor je cliënten? De activiteitenkaarten van Pasklaar kunnen je hierbij helpen en inspireren. Pasklaar biedt online keuze uit meer dan 700 creatieve, recreatieve of educatieve activiteitenkaarten. De activiteiten zijn onderverdeeld in tien rubrieken. De kaarten zijn geschreven door collega-activiteitenbegeleiders en zijn daardoor zeer praktisch, overzichtelijk en eenvoudig toe te passen in de praktijk. Vakblad Dagbesteding publiceert elke maand een andere kaart.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs41188-018-0147-4/MediaObjects/41188_2018_147_Fig1_HTML.jpgOf je nu in de ouderenzorg werkt, in de ggz of met mensen met een verstandelijke beperking, een creatieve activiteit kan met vrijwel elke doelgroep gedaan worden. Deze Pasklaar-kaart beschrijft een leuke activiteit waarbij met niet al te veel inspanning een mooi resultaat ontstaat. En het servies dat je met de deelnemers maakt is nog bruikbaar ook. Lekker praktisch!

Wat is het doel?

Het doel van deze activiteit is om de deelnemers creatief bezig te laten zijn met een nieuwe techniek.

Wat ga je doen?

We gaan met speciale stiften tekeningen op servies maken. Het servies wordt daarna afgebakken in

0
46

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.