Pasklaar in de praktijk: De tuin opvrolijken

Het voorjaar is een prima tijd om de tuin op te vrolijken. Dit kun je doen door met je cliënten een pindamannetje te maken. Het is een leuke, creatieve activiteit. En met het grappige resultaat nodig je allerlei vogels uit om de tuin te bezoeken.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs41188-018-0123-z/MediaObjects/41188_2018_123_Fig1_HTML.jpgVandaag start ik de activiteit met deelnemer Bram. Hij vindt het leuk om creatief bezig te zijn en om samen iets nieuws uit te proberen. Om te beginnen bespreken we wat er allemaal aan materiaal op tafel ligt. Als Bram begint te prikken, breken enkele pinda’s door. ‘Geeft niks’, zeg ik. ‘Hebben wij ook wat te snoepen.’

Samen knippen we de stukjes draad op de juiste lengte. Bram kan goed tellen. Als alles aan elkaar vastzit, is hij erg trots op het resultaat. Hij gaat het aan andere deelnemers laten zien en wil een foto van het pindamannetje voor zijn

0
31

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.