Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ouderen in een rockband, popkoor of jazzorkest

Ouderen die in een rockband spelen of hiphop dansen. Die zingen in een popkoor of in een jazzorkest spelen. Een Brei Atelier dat modeaccessoires maakt voor de Bijenkorf. Zorginstelling Florence in Den Haag maakt het allemaal mogelijk. Het project Florence Actief heeft tot doel mensen van zestig jaar en ouder gelukkiger, vitaler en gezonder te maken.

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs41188-018-0003-6/MediaObjects/41188_2018_3_Fig1_HTML.jpgSommige ouderen stonden met hun rockband op Parkpop, het grootste gratis popfestival van Nederland. Anderen schoven bij RTL Late Night aan om te vertellen waarom zij aan hiphop deden. Weer een ander zag haar eigen creatie liggen in een vitrine van de Bijenkorf. Diverse 60-plussers die meedoen aan de activiteiten die zorgorganisatie Florence organiseert, hebben zichzelf en hun talenten al een breed publiek kunnen laten zien. ‘Toewerken naar een doel is een belangrijk uitgangspunt van

Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem een Zorg+Welzijn kennismakingsabonnement voor slechts € 15. Na twee maanden stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle premium artikelen lezen
  • Online alle artikelen uit Zorg+Welzijn magazine lezen
  • Toegang tot meer dan 900 zinvolle dagbestedingsactiviteiten

Al abonnee? Log dan in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.