Goed idee: Levensverhalen koesteren op film

Elke familiegeschiedenis en elk levensverhaal is de moeite waard om in beeld en geluid vast te leggen, vinden Marc Kluijver en Raymond Oostenenk van storys. Zij interviewen mensen over hun leven en maken hun verhaal met muziek en foto’s tot een persoonlijke film. Fijn om naar te kijken voor de persoon zelf, maar ook een mooie herinnering voor diens nageslacht.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

IDEE VAN: Marc Kluijver en Raymond Oostenenk
ACTIVITEIT: familie-/levensgeschiedenis op film
DOELGROEP: iedereen
AANTAL: veen of twee

Met de mobiele telefoon kan elke seconde van de dag gevangen worden in beeld. Razendsnel worden foto’s en gebeurtenissen gedeeld met familie, vrienden en bekenden, vaak over de hele wereld. Maar ze verdwijnen weer net zo snel in de online-tijdlijn. De generatie die nog een ouderwets fotoboek heeft om door de familiegeschiedenis te bladeren, is langzaam aan het uitsterven, en daarmee vaak ook de verhalen die generaties met elkaar verbinden.

Vergetelheid

Uit eigen ervaring ondervonden Marc en Raymond dat met het wegvallen van

0
31

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.