#OMG: Family Island

Op onze website hebben we een rubriek ‘Wat werkt op tv?’. Hierin beoordelen twee professionals een televisieprogramma dat raakvlakken heeft met hun werk. Onlangs werd Family Island besproken. Van professional 1 kreeg het programma drie van de vijf sterren. Van professional 2 slechts één ster.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Family Island zou je kunnen beschrijven als een combinatie van Expeditie Robinson, Jo Frost Nanny on Tour en misschien zelfs The Jerry Springer Show. Oftewel: op een tropisch eiland worden gezinsproblemen aangepakt en besproken.

Maar werkt dat? Op voorhand ben ik geneigd me aan te sluiten bij professional 2. Zij schrijft dat ze het als ouder haar puber nooit zou aandoen om op tv problemen op te lossen. Dat begrijp ik. Waarom zou je heel Nederland laten meegenieten van jouw problemen? En daarnaast weet je ook nooit hoe een programma wordt gemonteerd. Nadat ik het programma heb gezien, kan

0
12

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.