De Regels: Spelregels voor budget vernieuwing jeugdhulp

Om in aanmerking te komen voor budget om jeugdhulp te vernieuwen, moet een jeugdzorgregio een meerjarig transformatieplan indienen.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Hoe dat precies gaat, is uitgewerkt in de Spelregels Transformatiefonds die het ministerie van VWS heeft gepubliceerd. De deadline voor het indienen van een transformatieplan is 1 oktober 2018. Het Transformatiefonds is bedoeld om de vernieuwing van de jeugdhulp een impuls te geven. Voor de periode 2018 tot en met 2020 is jaarlijks 36 miljoen euro beschikbaar.


Richtlijnen geven VN-verdrag handen en voeten

Het kabinet werkt aan verschillende richtlijnen die ervoor moeten zorgen dat mensen met een beperking volledig kunnen meedoen in de samenleving. De nieuwe regels vormen de uitwerking van het VN-Verdrag Handicap dat Nederland in 2016 ondertekende. Vooral

0
22

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.