De cliënt spreekt: Durf jij met mij?

‘Ik kwam de website www.​durfjijmetmij.​nl tegen op een poster van de ggz-instelling waar ik in behandeling ben. Geen datingsite, maar een chatsite waar mensen met een psychiatrische achtergrond op zitten. Je kunt dingen delen die de anderen goed begrijpen.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

‘Ik kwam de website www.​durfjijmetmij.​nl tegen op een poster van de ggz-instelling waar ik in behandeling ben. Geen datingsite, maar een chatsite waar mensen met een psychiatrische achtergrond op zitten. Je kunt dingen delen die de anderen goed begrijpen. Waar we over praten? Van alles, dagelijkse dingen, waar je tegenaan loopt, of je gal spuien als je een klotedag hebt.’

Johan Kooiman is 49 jaar, afgekeurd voor betaald werk, ggz-patiënt met een bipolaire stoornis. Om de drie maanden heeft hij een gesprek met de psychiater of met de sociaalpsychiatrisch verpleegkundige. Zij stimuleren het chatten op de website durfjijmetmij.nl die is

0
44

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.