Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jeugdzorg en verslavingszorg Gelderland slaan handen ineen

Tactus Verslavingszorg gaat samenwerken met jeugdzorginstelling Pactum in Gelderland. Zij willen jongeren die in de problemen zitten gezamenlijk helpen. De verwachting is dat dit de kans op behandelsucces vergroot.
Jeugdzorg en verslavingszorg Gelderland slaan handen ineen

Pactum biedt een jongere een individueel behandelplan aan en kan dit door de samenwerking met Tactus uitbreiden met verslavingshulp.

Complexe hulpvraag
Zowel Tactus als Pactum constateerden dat in hun gemeenschappelijk werkgebied jongeren zijn met een complexe hulpvraag,. Zij hebben de behoefte aan het hulpaanbod van Pactum, aangevuld met specialistische verslavingszorg van Tactus.

Psychosociale hulp
Pactum biedt psychosociale en educatieve hulp aan kinderen en jongeren tot en met de leeftijd van 18, incidenteel 21 jaar. Tactus Verslavingszorg is specialist op het terrein van verslavingszorg. Beide organisaties helpen eerst jongeren in Deventer en Lochem. Later dit jaar richten zij zich op de jeugd in Zutphen. (Bron: Tactus)

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.