Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Innovaties gezocht voor Gehandicaptenprijs

De VGN heeft de inschrijving voor de Gehandicaptenzorgprijs 2016 geopend. Producten die de praktijk van de gehandicaptenzorg verder professionaliseren komen in aanmerking.
wheelchair-1576246-638x425.jpg
De jury besteedt speciale aandacht aan de manier waarop het product de medewerkers in de zorg helpt hun werk goed te doen. - Foto: Free Images

VGN zoekt innovaties voor Gehandicaptenzorgprijs. Voorbeelden hiervan zijn een handreiking, methodiek, leerboek en spel. Aanmelden kan tot 29 april. De VGN roept iedereen op om na te denken over welk product in aanmerking kan komen voor de prijs. Daarbij gelden wel inzendingscriteria, zoals dat het om een afgerond praktijkproduct moet gaan. Een ander criterium is dat het product door een medewerker van een gehandicaptenzorgorganisatie is ontwikkeld.Op woensdag 2 november wordt de winnaar bekendgemaakt. De prijs bestaat uit een geldbedrag van € 10.000,- en een kunstwerk. Voor de twee andere genomineerden is er een geldbedrag 2.500,-. Daarnaast worden er enkele aanmoedigingsprijzen uitgereikt.

Eerdere winnaars
De VGN organiseert de Gehandicaptenzorgprijs voor de zesde keer. Eerdere praktijkproducten die in de prijzen vielen, zijn het boek ‘Spraaktaal, gids voor jongeren met een taalstoornis’ van Jet Isarin van Koninklijke Kentalis en het spel ‘Weten, vergeten en ….begeleiden’ van Arianne Uijl-Bleijenberg van ASVZ.  Dit spel is voor mensen met dementie. 

Klik hier voor meer info en deelname >> 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.