Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Geen wachtlijsten jeugdzorg regio Haaglanden

In de regio Haaglanden zijn er geen wachtlijsten meer bij jeugdzorg. Dat komt omdat het stadsgewest het budget heeft verhoogd en jeugdorganisaties in de regio goed samenwerken, meent Rik Buddenberg, regiobestuurder Jeugdzorg.
Geen wachtlijsten jeugdzorg regio Haaglanden

Alle jeugdigen krijgen binnen negen weken jeugdzorg: een periode die niet officieel als wachttijd wordt gerekend. In 2011 moet dit aantal nog verder worden teruggebracht, vinden de betrokken partijen. In noodgevallen wordt direct hulp geboden.

Werkwijze
‘De organisaties in de regio werken onderling goed samen’, zegt Buddenberg. ‘Zij hebben hun werkwijze op elkaar afgestemd, en dat werpt vruchten af. Niet alleen heeft het stadsgewest extra middelen gekregen voor wachtlijsten, ook is het budget voor Haaglanden verhoogd tot het niveau van andere stadsregio’s en provincies.’

Meer nieuws in uw inbox? Klik hier voor de gratis Zorg + Welzijn  Nieuwsbrief. Voor meer achtergronden en opinies, neem hier een abonnement op Zorg + Welzijn Magazine.

Volg Zorg+Welzijn op Twitter>>

Bron: Foto: Stock.xchng

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.