Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

De Thuiszorgman vertelt over belang thuiszorg

In de webserie De Thuiszorgman laat Miguel Narings zien hoe belangrijk de thuiszorg is. Hij gaat langs bij onder anderen de 91-jarige Fietje.
Miguel Narings
In de webserie De Thuiszorgman laat Miguel Narings zien hoe belangrijk de thuiszorg is.

Narings droomde altijd over een toekomst als documentairemaker, maar wilde ook voor de maatschappij iets betekenen en belandde zo in de thuiszorg. Op zijn Facebookpagina deelde hij zijn belevenissen in de thuiszorg. Uiteindelijk werd het een korte webserie over hoe het voelt om afhankelijk te zijn van anderen? Wat gebeurt er als je leven kleiner is geworden en waar wordt je nu gelukkig van?

In de eerste aflevering komt Miguel bij de 91-jarige Fietje, de koninging van de Jordaan thuis. Ook gaat hij langs Rogier, een ex-scherpschutter in het leger die door een hersenbloeding half verlamd raakte. Ook zie je Annelies die aan een ongeneeslijke spierziekte lijdt.

 

De eerste aflevering is vanaf 3 augustus hier te zien. Aflevering 2 verschijnt op 6 augustus online en aflevering 3 op 11 augustus.

 

Meer leuke maatschappelijke docu’s, series en uitzendingen zien? Zorg + Welzijn heeft de leukste voor je op een rij gezet>>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.