Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Commissie wijze mannen in gesprek met wethouder Geluk

Een commissie van wijze mannen gaat in Rotterdam de komende tijd een aantal 'goede gesprekken' voeren met de leden van de gemeentelijk CDA-fractie en wethouder Leonard Geluk (Jeugd, Gezin en Onderwijs). De commissie staat onder leiding van Koos van der Steenhoven, de secretaris-generaal van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen.
Commissie wijze mannen in gesprek met wethouder Geluk

De gesprekken volgen op een periode van flinke wrevel binnen de Rotterdamse CDA-fractie. De fractie zegde het vertrouwen in de eigen wethouder Geluk op omdat hij slecht zou communiceren, teveel macht zou opeisen en zijn eigen koers zou varen. Toen Geluk een knieval maakte, trok de CDA-fractie haar eerdere uitspraken weer in. De fractie en de wethouder botsten eerder al over drugstesten op scholen en het elektronisch kinddossier.

Ruzie
De woordvoerder van het CDA Rotterdam beklemtoont dat er ‘geen sprake meer is van ruzie’. ‘Iedereen gaat eens rond de tafel zitten om wat concrete afspraken te maken over hoe de fractie in de toekomst naar buiten toe moet communiceren.’

Lees ook:

CDA Rotterdam heeft probleem met wethouder Geluk

Wethouder Geluk: ‘Opvoeden is een kerntaak van de overheid’

Wethouder Geluk: ‘Omslag nodig in de spaghettibrei van de jeugdzorg’

Meer weten? Lees dan ook de gratis Zorg + Welzijn Nieuwsbrief. Daarvoor kunt u zich hier aanmelden. 

Bron: ANP

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.