Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Appeltjes van Oranje 2011 in teken van kunst

De voorrondes voor de Appeltjes van Oranje 2011 gaan weer van start. Het thema luidt ‘Kunst Beweegt’. Projecten die met kunst bijdragen aan het oplossen van een maatschappelijk probleem kunnen in aanmerking komen voor de Appeltjes met bijbehorende geldprijs.
Appeltjes van Oranje 2011 in teken van kunst

Het Oranje Fonds wil met het uitreiken van de prijzen succesvolle initiatieven belonen voor verbetering van de maatschappelijke samenhang tussen verschillende groepen en een leefbare samenleving. Voordrachten kunnen tot uiterlijk 30 september worden ingediend.

Samenleving
De drie beste projecten ontvangen een bronzen beeldje, gemaakt door Koningin Beatrix en een geldbedrag van 15.000 euro. Directeur Ronald van der Giessen: ‘We zien dat kunst een belangrijke plaats inneemt in onze samenleving en verschillende groepen mensen verbindt. Wij hopen daarom dat veel bijzondere initiatieven zich aanmelden voor de voorrondes van de Appeltjes van Oranje 2011.’

Klik hier voor meer informatie >> 

Meer nieuws in uw inbox? Klik hier voor de gratis Zorg + Welzijn  Nieuwsbrief. Voor meer achtergronden en opinies, neem hier een abonnement op Zorg + Welzijn Magazine.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.