Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Vaste prijs bij Rotterdamse aanbesteding huishoudelijke verzorging

Rotterdam besteedt de huishoudelijke verzorging na de zomer opnieuw aan. De gemeente doet dat dit keer met een vaste prijs, zodat aanbieders daarop niet hoeven te concurreren. Dat heeft een woordvoerster van de gemeente vandaag laten weten.
Vaste prijs bij Rotterdamse aanbesteding huishoudelijke verzorging

De gemeente Rotterdam heeft nu een overeenkomst met drie zorgaanbieders voor het leveren van huishoudelijke verzorging. Wethouder Jantine Kriens (foto) van Volksgezondheid, Welzijn en Maatschappelijke Opvang heeft besloten tot een vaste prijs om onzekerheid bij burgers en thuiszorgmedewerkers te voorkomen. Bovendien verwacht zij meer continuïteit in de zorgverlening.

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.