Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Wenst u rust? Met de juiste prikkel kan dat!

Via spiritualiteit en kunstzinnigheid kan Peggy samen met u mentale blokkades verhelpen. Met analyse en anekdotes zorgt zij ervoor dat u dingen, met een frissere blik, vanuit een ander perspectief kan zien.

Ervaringen van anderen

Vaak horen we van mensen die een gesprek of meerdere sessies met Peggy hebben gehad dat ze met verfrissende energie en ontspannen naar buiten gaan. Vraagstukken waar zij zelf niet uit kwamen, die hun onrust gaven, zijn naderhand veel duidelijker en geen obstakel meer.

Over Peggy

Peggy is tijdens de coaching altijd heel open over haar eigen levenservaringen en eerdere eigen blokkades. Zo werkt ze deels ook vanuit de kennis die ze vanuit haar eigen levenslessen heeft opgedaan. Dit zorgt ervoor voor een natuurlijk en oprecht gesprek.

Het product

De cliënt kan met familie, vrienden of alleen komen. Met mensen die hij of zij kent maar ook totaal vreemden. De gespreken kunnen online plaats vinden maar ook op locatie en/of in de galerie dat een grote ruimte is van ruim 120 vierkante meter. I.v.m. corona hanteren wij een maximaal aantal van 5 personen in de galerie.

De basis van haar hulpaanbod ligt in het ordenen van chaos en positief labelen, wat ooit haar kwetsbaarheid was is misschien wel haar kwaliteit geworden. Daarom zet Peggy Mental Coaching zich in voor verschillende doelgroepen ongeacht leeftijd en achtergrond en sociale klassen. Iedereen kan in een chaos situatie terecht komen.

Peggy is ook geschikt als mensen alles hebben uitgeprobeerd dan wil zij het nog wel proberen. Ook is zij geschikt in het systeemmethodiek waarin het gezin, vrienden of collega’s betrokken worden in de hulpverlening. De omgeving vertelt veel over iemand ‘s persoon en karakter. Men kan iemand uit zijn of haar netwerk mee nemen en zo helpen bij het opknappen(herstellen.. of is dat te zwaar?). Maar Peggy garandeert dat een iedere er wat aan heeft.

De situatie waarvoor men hulp vraagt kan uiteenlopend zijn. Het kan zijn dat vrienden en familie zich druk maken. Deze benadering; crisisinterventie is ook geschikt voor mensen die net hun baan kwijt zijn of dreigen te verliezen. Er wordt gekeken naar hoe het thuis gaat, op school, in het werk of in het gezin, samen met vrienden of familie of collega’s.

Expert uitje

Een ander voorbeeld is plezier maken met een serieus gelaagd randje. Dan kunt u fijn samen zijn terwijl u leert over uw persoonlijkheid en karakter. Voor specialisten en hupverleners is het misschien spannend om een ex cliënt annex hulpverlener te zien werken op spirituele basis in een kunstgalerie. Dat roept misschien vragen op of wekt nieuwsgierigheid. Voor maximaal 5 deelnemers kan Peggy een middagje organiseren waar vragen gesteld kunnen worden. Een overlevingsverhaal van een ervaringsdeskundige kan veel inspiratie opwekken.

Onze visie en missie

Het doel van het leven is naar ons idee ontwikkeling, groei, liefde en geluk. Wij, van Peggy Mental Coaching, zien het als onze plicht hieraan bij te dragen door een eerlijk en integer trainingsaanbod. Wij achten het van groot belang dat men mee moet kunnen komen in een soms ingewikkelde wereld. Iedere vraag en ieder probleem is behandelbaar en zien wij niet binnen de taboesfeer. Iedereen is welkom en krijgt een unieke aanpak!

Het leven zonder beperkingen zou het ideale levensperspectief zijn. Wij stellen ons daarom als doel mensen gelukkiger te maken binnen de mogelijkheden die zij van nature hebben. Wij zijn gericht op balans en harmonie in geest, lichaam en omgeving. Wij zijn gericht op zingeving in werk- en privéleven. In een maatschappelijk klimaat van enerzijds ontkerkelijking en anderzijds globalisering hopen wij mensen een reden te geven tot zelfliefde en liefde voor familie, vrienden, werk en omgeving. Wij hopen een steentje bij te dragen aan een liefdevol, ontspannen leven waar ruimte is voor ambitie, geluk, ontwikkeling en stabiliteit.

Al met al is Peggy Mental Coaching hier voor iedereen met welk vraagstuk dan ook. Dus kom gerust langs en vind de rust die u verdient!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.