Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Salaris bestuurder FORUM aangepast

Bestuurder Sadik Harchaoui van FORUM, het instituut voor multiculturele vraagstukken, krijgt een ander salaris. De Raad van Toezicht heeft besloten dat zijn inkomen wordt aangepast, nadat een aantal personeelsleden ophef maakte over het hoge bedrag. Dat meldt de Volkskrant.
Salaris bestuurder FORUM aangepast

Onlangs zocht een deel van het personeel bij FORUM de publiciteit met een dossier ofer Harchaoui. Daaruit bleek dat de bestuurder voor vier dagen werk in de week ruim 142.000 euro bruto, inclusief 13.000 euro voor uitbetaalde vakantiedagen verdient. Daarnaast kreeg hij als voorzitter van de Raad voor Maatschappelijke Ontwikkeling 33.000 euro.

Rechtvaardigen

Hoewel de Raad van Toezicht eerder het salaris nog ‘te rechtvaardigen’ vond, wordt nu het bedrag ‘in de beschouwingen betrokken’. Hoe de aanpassing er precies uitziet, wilde de woordvoerder niet kwijt aan de krant. Het personeel werd maandagmiddag bijgepraat over de situatie.

Lees ook:

Meer nieuws in uw inbox? Klik hier voor de gratis Zorg + Welzijn Nieuwsbrief. Voor meer achtergronden en opinies, neem hier een abonnement op Zorg + Welzijn Magazine.

Twitter   Volg Zorg+Welzijn op Twitter

Bron: de Volkskrant/Foto: ANP/Toussaint Kluiters

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.