Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Prijs voor nieuwe projecten in maatschappelijk werk

Innovatieve projecten in het maatschappelijk werk kunnen weer meedingen naar de Marie Kamphuisprijs. De prijs wordt iedere twee jaar uitgereikt door de gelijknamige stichting om nieuwe methoden in het maatschappelijk werk onder de aandacht te brengen.
Prijs voor nieuwe projecten in maatschappelijk werk

In de dagelijkse praktijk ontwikkelen maatschappelijk werkers (in opleiding) nieuwe methoden en samenwerkingsvormen. Het is belangrijk om deze methoden te delen, stelt de Marie Kamphuis Stichting. Oorspronkelijke, vernieuwende en praktische projecten die bruikbaar zijn voor het maatschappelijk werk in Nederland kunnen meedingen naar de Marie Kamphuisprijs.

Uitwisseling
De Marie Kamphuis Stichting zet zich in voor de uitwisseling tussen theorie en praktijk in het maatschappelijk werk. Bovendien stimuleert de stichting wetenschappelijk onderwijs en onderzoek in de sector.

Prijzen
Meedoen aan de prijs kan door een beschrijving van het project voor 31 oktober 2010 naar de stichting te sturen. In december wordt bekend gemaakt welke drie projecten in de prijzen vallen en een geldbedrag van respectievelijk 1000, 500 en 250 euro winnen.

Klik hier voor de criteria en meer informatie>>

Meer nieuws in uw inbox? Klik hier voor de gratis Zorg + Welzijn  Nieuwsbrief. Voor meer achtergronden en opinies, neem hier een abonnement op Zorg + Welzijn Magazine.

Volg Zorg+Welzijn op Twitter >>

Bron: Foto: Marie Kamphuis Stichting

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.