Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Onderwijsassistent bekent meer ontucht

Een 27-jarige onderwijsassistent uit Huizen die onder meer wordt verdacht van ontucht met zes leerlingen van een school voor blinden en slechtzienden, heeft mogelijk ook slachtoffers gemaakt bij een stichting voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat meldde het Openbaar Ministerie (OM) woensdag.
Onderwijsassistent bekent meer ontucht

Uit verklaringen van de verdachte blijkt dat hij mogelijk onzedelijke handelingen heeft verricht met twee cliënten van de stichting waar hij tussen 2005 en 2009 als begeleider werkte. Ouders en belangenbehartigers van cliënten van de stichting zijn dinsdag geïnformeerd. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd.

Kinderdagverblijf

Eerder werd al bekend dat de man ook wordt verdacht van ontucht met een kind op een scoutingvereniging waar hij lange tijd actief was, en met een kind op een kinderdagverblijf in Huizen waar hij in 2007 werkte. De politie werkt aan een grootschalig onderzoek naar de handelingen van de Huizenaar, die sinds zijn aanhouding eind juni in hechtenis zit.

Bron: ANP/ANP-Photo

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.