Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Olijftak’ uitgeroepen tot Beste Zorgafdeling 2011

De afdeling ‘Olijftak’ van verpleeghuis Salem uit Ridderkerk is uitgeroepen tot Beste Zorgafdeling 2011. De afdeling ontving de meeste bedankjtes tijdens de actie ‘Nederland bedankt de Zorg’. In totaal zijn er 11.596 bedankjes verstuurd om de waardering voor de zorgverlener te uiten.
‘Olijftak’ uitgeroepen tot Beste Zorgafdeling 2011

Van de negen genomineerde afdelingen voor Beste Zorgafdeling 2011 ging de tweede plaats naar de hart- longafdeling van Medisch Centrum Alkmaar. De afdeling Duurzaam wonen van GGZ Breburg uit Dongen behaalde de derde plaats.

Waardering
De bedankjes zijn ingestuurd door (ex-)patiënten, (ex-)cliënten en hun naasten als waardering voor hun favoriete zorgverlener. Deze waardering is van groot belang zo blijkt uit een enquête van pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM onder zo’n 15.000 zorgverleners. Waardering heeft grote invloed op de keuze om te werken in de sector zorg en welzijn.

Meer nieuws in uw inbox? Klik hier voor de gratis Zorg + Welzijn Nieuwsbrief. Voor meer achtergronden en opinies, neem hier een abonnement op Zorg + Welzijn Magazine.

Twitter   Volg Zorg+Welzijn op Twitter

Bron: PGGM

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.