Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Iris Leene vertrekt als directeur NVMW

Iris Leene vertrekt bij de Nederlandse Vereniging van Maatschappelijk Werkers (NVMW). De directeur gaat als sectorhoofd beleidsontwikkeling van de gemeente Arnhem aan de slag. Leene is sinds 2006 directeur bij de NVMW.
Iris Leene vertrekt als directeur NVMW

Leene vertrekt per 1 september, maar blijft nog wel betrokken bij het project Hernieuwing Beroepscode. Ze startte in 2006 bij de NVMW met de opdracht de beroepsontwikkeling te stimuleren en de vereniging beter te positioneren in het landelijk beleidsnetwerk op het terrein van Zorg en Welzijn.

Erkenning
De directeur heeft zich hard gemaakt voor ondermeer de opname van het schoolmaatschappelijk werk in de Centra voor Jeugd en Gezin (CJG). Ook vertegenwoordigde ze de NVMW in de Stuurgroep professionalisering jeugdzorg voor de wettelijke erkenning van alle maatschappelijk werkers. Leene heeft bovendien bijgedragen aan de verbreding en positionering van het beroepsregister.

De vereniging heeft nog niet bekendgemaakt wie Leene zal opvolgen.

Meer nieuws in uw inbox? Klik hier voor de gratis Zorg + Welzijn  Nieuwsbrief. Voor meer achtergronden en opinies, neem hier een abonnement op Zorg + Welzijn Magazine.

Volg Zorg+Welzijn op Twitter >>

Bron: NVMW

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.