Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

In gesprek met de redactie

We hebben een zeer kundige redactie met journalisten die al vele jaren meelopen in het sociaal domein. Toch kan het af een toe geen kwaad om eens goed te sparren. Onderling, maar ook met de doelgroep. Jullie dus! Daarom nodigen we je graag uit om met ons in gesprek te gaan.

Als bezoeker van onze website, lezer van het magazine en/of abonnee weet je ons gelukkig al te vinden en als professional weet jij wat je nodig hebt. Daar willen we graag meer over weten. Hoe kunnen we beter aansluiten bij jouw praktijk? Wat heb je nodig? Waar kunnen we je mee helpen? Allemaal vragen die we graag aan je willen stellen tijdens een direct gesprek met onze redacteuren.

Wanneer?

We plannen onze gesprekken over twee dagen. Kun je op 24 of 25 april dan nodigen we je graag uit voor een gesprek. Het is ook mogelijk om online mee te doen. Voor je deelname krijg je als dank een leuke attentie toegestuurd.

Meld je snel aan via zorgenwelzijn@bsl.nl 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.